(AMÂNAT) INSTRUIRE ÎN LUCRAREA CU COPIII

04 - 05 Aprilie, 2020

Detalii

ACTUALIZARE: Instruirea se va amâna până la o dată viitoare. Ce privilegiu minunat avem să ajutăm la modelarea vieții unui copil! Suntem chemați să nu lăsăm ca cei mici să fie Marea Omitere din Marea Trimitere. Suntem chemați să îi orientăm pe copii pe verticală, să îi conectăm cu dragostea, adevărul și harul lui Cristos, să fim creativi și să facem Cuvântul lui Dumnezeu să prindă viață cât mai practic și mai memorabil. Suntem chemați să turnăm în acești micuți principiile Scripturii și să îi sprijinim pe părinți în responsabilitatea lor de a-i uceniciza. Suntem chemați să facem ca fiecare duminică să fie cea mai bună zi a săptămânii!

Te invităm să descoperi ce poți face ca biserica ta să fie o biserică prietenoasă cu copiii, în care aceștia se simt incluși, iubiți, în care sunt ucenicizați, iar serviciul dedicat lor este relevant, actual și cu implicații practice pentru viața lor. O biserică în care părinții se simt în siguranță să își lase copiii la grupe. O biserică în care copiii vor să revină. Vom aborda subiecte care te pot interesa și pe tine:

  • Cum ne construim o viziune a lucrării? Cum ne stabilim direcțiile strategice și un plan operațional care să ducă la consolidarea și creșterea lucrării?
  • Care este structura unui serviciu de duminică?
  • Ce înseamnă de fapt ucenicizarea copiilor și cum arată practic?
  • Cum ținem o lecție biblică și cu organizăm grupurile mici la copii?
  • Care sunt provocările în lucrare și cum le depășim?

Vino în data de 4-5 Aprilie la un curs susținut de Andreea Mihai, coordonatoarea lucrării cu copiii a Bisericii Harvest Arad.

Înscrie-te aici: https://forms.gle/CgK6Aj2LWNT6uX6h7