HARVEST ÎȘI DESCHIDE PORȚILE PENTRU TINE

04 - 06 Octombrie, 2019

Detalii

De ce facem asta?

Fiindcă tânjim cu pasiune să glorificăm Numele Domnului în orice context evanghelic atât în România, cât şi în alte țări europene.

Cum o vom face?

  • Vom împărtăși cu tine viziunea bisericii verticale, un model biblic și relevant de plantare sau tranziționare de biserici, pe care atât noi cât și multe alte biserici din întreaga lume l-au implementat cu mult rod.
  • Vom vorbi despre strategia şi experiența noastră, cât şi despre eșecurile noastre.
  • Te vom duce cu noi în culisele principalelor lucrări ale bisericii și vei avea ocazia să primești informații si răspunsuri la întrebările tale direct de la liderii noștri de lucrări.
  • Vei afla planul și pașii pe care noi îi facem împreună cu orice plantator care are pe inimă această chemare.

Credem că dincolo de preferințele noastre orizontale cu privire la cum ar trebui să arate biserica și ce stil sau formă ar trebui să-și însușească, direcția fiecărei biserici ar trebui să fie una verticală şi anume, să-și împlinească scopul fundamental pentru care a fost creată – glorificarea lui Dumnezeu! Vino să vezi inima unei astfel de biserici verticale puse în practică și focalizată pe această viziune: glorificarea lui Dumnezeu prin împlinirea Marii Trimiteri – facerea de ucenici (Matei 28:19-20Prin urmare, duceţi-vă şi faceţi ucenici din toate neamurile, botezându-i în Numele Tatălui, al Fiului şi al Duhului Sfânt şi învăţându-i să păzească tot ce v-am poruncit! Şi iată că Eu sunt cu voi în toate zilele, până la sfârşitul veacului!“)

Pe cine așteptăm?

Biserica Harvest Arad își deschide porțile pentru cei ce simt CHEMAREA de a-L sluji pe Cristos cu impact, pasiune şi relevanță, în lucrarea de plantare de biserici vii și verticale, relevante generației în care ne-a chemat Dumnezeu să Îl slujim.

Dacă ești proaspăt absolvent al unei școli teologice sau ai câțiva ani de slujire la activ, dacă ești dedicat să-L glorifici din toată inima pe Dumnezeu, asumându-ți prețul pe care trebuie să-l plătești pentru a renunța la tradiții extra biblice sau obstacole eclesiale, vino să plantăm biserici verticale intenționat orientate înspre câștigarea sufletelor pentru Cristos!

Mai ales dacă ai un grup de credincioși care au pe inimă plantarea unei noi biserici, acest eveniment este potrivit pentru tine. Sau poate că ești parte dintr-un grup de credincioși care nu au încă un lider vizionar, dar doresc să planteze o biserică nouă în localitatea ta, vino și lasă-ne să-l căutăm împreună și de ce nu, să plantăm o biserică verticală împreună.

Ce așteptăm de la tine?

Anunță-ne din timp despre intenția ta de a participa şi vino cu o inimă deschisă! Cerința noastră e să stai pentru toată perioada – de vineri seara, ora 17:00, până duminică la ora 14:00. Costul evenimentului este de 30 RON (sau 8 Euro) / persoană (Plata se poate face online în conturile ASOCIAȚIEI VERTICAL CHURCH EUROPE:

  • RON RO37BACX0000001760173000
  • EUR RO10BACX0000001760173001

cu mențiunea „donație porți deschise”. Noi vom asigura prânzul pentru zilele de sâmbătă și duminică. Îți putem recomanda câteva pensiuni în apropierea bisericii unde te poți caza și dacă le spui că faci rezervarea pentru Harvest, vei primi prețul promoțional. De aceea înscrie-te cât mai repede iar noi îți vom trimite prin email detalii despre cazare.

Dacă ai întrebări, adresează-le la info@harvestarad.ro sau trimite mesaj pe telefon sau WhatsApp 0751 264 570 şi vom încerca cu drag să-ți răspundem în scurt timp și să-ți fim de folos.

Hai să zidim împreună cu Cristos biserica Sa!