CONFERINȚA MARITALĂ „NODUL CĂSNICIEI”

16 Noiembrie, 2019

Detalii

Despre „Nodul Căsniciei”

Înțeleptul Solomon a descris importanța unei legături strânse pentru orice relație semnificativă, de lungă durată – și cu atât mai mult pentru căsnicie. Iată cum vedea el lucrurile:

Mai bine doi decât unul, căci iau o plată mai bună pentru munca lor. Căci, dacă se întâmplă să cadă, se ridică unul pe altul. Dar vai de cine este singur și cade fără să aibă pe altul care să-l ridice! Tot așa, dacă se culcă doi împreună, se încălzesc unul pe altul, dar cum are să se încălzească dacă e singur? Și dacă se scoală cineva asupra unuia, doi pot să-i stea împotrivă; și funia împletită în trei nu se rupe ușor. (Eclesiastul 4:9-12)

Fără îndoială, principiile prezentate în pasajul acesta s-au dovedit adevărate în căsnicia lui Ron și Jody. Aceștia se cunosc de 35 de ani, însă de la începutul căsniciei lor lucrurile începuseră să se destrame în așa fel încât au ajuns la un pas de divorț. Au căutat cu disperare după orice lucru care i-ar putea ajuta. Și apoi, deodată, totul s-a schimbat…

Astăzi, Ron și Jody țin conferința „Nodul Căsniciei” peste tot în Statele Unite, iar acum și în Europa. Cu ajutorul experienței lor de viață, Ron și Jody ne oferă sfaturi revigorante și pline de semnificație care trebuie să le punem în practică cu toții dacă vrem să fim siguri că legătura noastră nu se va destrăma.

Așadar, fie că nu ești căsătorit încă, fie că ești logodit și urmează să te căsătorești sau ești căsătorit de cincizeci de ani, nu există persoană care să nu câștige de pe urma acestei conferințe.

 

Ce spun alții despre ei

„Într-un spirit autentic și transparent, prietenii mei Ron și Jody Zappia îți arată calea spre o căsnicie mai bună. I-am urmărit îndeaproape cum au aplicat ei înșiși acești pași, iar Donna și cu mine am învățat mult de la ei în propria noastră căsnicie. Acum, prin Nodul căsniciei te poți bucura și tu de înțelepciunea de care ai nevoie pentru a clădi o căsnicie durabilă.”

Ed Stetzer

Director executiv al Centrului Billy Graham din cadrul colegiului Wheaton

—–

„Nu am nicio îndoială că multe căsnicii vor beneficia de pe urma acestei cărți. Motivul este simplu: autorii ne explică și ne ilustrează principiile care trebuie să stea la temelia armoniei și înțelegerii din relațiile noastre de căsnicie. Orice căsnicie mai poate crește, iar cartea aceasta dorește să ne accelereze ritmul de învățare.”

Erwin W. Lutzer

Pastor al bisericii Moody din Chicago, Illinois; autor al mai multor bestselleruri