INSTRUIRE PREZBITERI ȘI DIACONI

12 Martie, 2022

Detalii

Noi credem că modelul biblic de conducere al bisericii este cel prin prezbiteri, de aceea dacă ești interesat de acest model sau ai început să-l practici în biserica ta, sau poate vrei să ordinezi prezbiteri, sau chiar tu simți chemarea de a fi prezbiter sau diacon – hai cu noi la această instruire timp de o zi întreagă, doar pe aceste teme!

Vom deschide Scripturile și vom studia fiecare pasaj, ba chiar și cuvinte specifice care au de-a face cu modelul de conducere în poporul Domnului. Vom înțelege rolul și caracteristicile prezbiterului, al pastorului senior, al diaconilor și al bisericii.

Vom vedea cum ne învață Biblia să luăm hotărâri în cadrul echipei și cum să ne alegem prezbiterii și diaconii.

Vom răspunde la întrebări precum: Care e diferența dintre un prezbiter și un diacon? Dar dintre prezbiteri și pastorul senior? Când și cum poate fi disciplinat un prezbiter? Sunt ei aleși pe viață? Pot fi și femei? Întrebări interesante, nu-i așa?

Așadar, dacă vrei să participi și tu la acest curs și ești din România, te așteptăm în data de 12 martie, pentru întreaga zi, la Biserica Harvest Arad! Sugestia este să ajungi de vineri seară ca să te cazezi în Arad, fiindcă a două zi, sâmbătă, vom începe de dimineață.

Te invităm să rămâi cu noi la închinare și duminică dimineață, când vom avea un serviciu de ordinare de prezbiteri chiar în biserica noastră.

Dacă ești din Diaspora, venim noi mai aproape de tine. Pune-ți în calendar data de 5 martie, și caută-ți zboruri sau cazare în zona Nuremberg, fiindcă instruirea va avea loc la biserica Bethel din Schwabach, de dimineață până seara aceleiași zile. Adresa bisericii este: Lerchenweg 8, 91126 Schwabach, Germania. Website-ul este: bethel-schwabach.com/

E important să încerci să ajungi în apropiere de vineri seara. De asemenea ești binevenit să rămâi cu noi la închinare următoarea zi, duminică.

Din momentul în care te înscrii, te rugăm să plătești taxa în următoarele 7 zile, altfel vei pierde înscrierea.

Datorită unor situații neplăcute din trecut, suntem oarecum obligați să apelăm la această soluție, ca astfel să ne asigurăm că cei ce s-au înscris ajung și nu iau locul altora. Suma se poate restitui în cazul în care îți apar evenimente neprevăzute, și este nevoie să ne anunți din timp.

Instruirea din 5 martie din Schwabach este o excepție, plata se poate face cash.

Iată link-ul unde te poți înscrie și detalii plată: harvestarad.ro/instruireprezbiteri

Taxa de participare la oricare din cele 2 locații de instruire este de €50/persoană. Pentru cei din rețeaua noastră de biserici Vertical Church Europe, taxa este de €40/persoană.

Recomandări cazare Arad

Pensiunea Almada
Link: Website
Contact : +40742 968 907

Pensiunea Roua
Link: Website
Contact: +4 0257 259 471

Pensiunea Christiana
Link: Website
Contact: +04 0257368785

Hotel Miky
Link: Website
Contact: 0357.800.889

Hotel Continental Forum –
Contact : 0372578800/ 0372578801
Link: Website

Hotel Leon
Contact: +40357100400
Link: Website

Pensiunea Leo
Contact : (0723) 336 431
Link: Website