“THE MARRIAGE KNOT” CONFERENCE

16 Noiembrie, 2019

Details

Despre „Nodul Căsniciei”

Înțeleptul Solomon a descris importanța unei legături strânse pentru orice relație semnificativă, de lungă durată – și cu atât mai mult pentru căsnicie. Iată cum vedea el lucrurile:

Mai bine doi decât unul, căci iau o plată mai bună pentru munca lor. Căci, dacă se întâmplă să cadă, se ridică unul pe altul. Dar vai de cine este singur și cade fără să aibă pe altul care să-l ridice! Tot așa, dacă se culcă doi împreună, se încălzesc unul pe altul, dar cum are să se încălzească dacă e singur? Și dacă se scoală cineva asupra unuia, doi pot să-i stea împotrivă; și funia împletită în trei nu se rupe ușor. (Eclesiastul 4:9-12)

Fără îndoială, principiile prezentate în pasajul acesta s-au dovedit adevărate în căsnicia lui Ron și Jody. Aceștia se cunosc de 35 de ani, însă de la începutul căsniciei lor lucrurile începuseră să se destrame în așa fel încât au ajuns la un pas de divorț. Au căutat cu disperare după orice lucru care i-ar putea ajuta. Și apoi, deodată, totul s-a schimbat…

Astăzi, Ron și Jody țin conferința „Nodul Căsniciei” peste tot în Statele Unite, iar acum și în Europa. Cu ajutorul experienței lor de viață, Ron și Jody ne oferă sfaturi revigorante și pline de semnificație care trebuie să le punem în practică cu toții dacă vrem să fim siguri că legătura noastră nu se va destrăma.

Așadar, fie că nu ești căsătorit încă, fie că ești logodit și urmează să te căsătorești sau ești căsătorit de cincizeci de ani, nu există persoană care să nu câștige de pe urma acestei conferințe.

 

What others say about them

“My friends Ron and Jody Zappia show us the way to a better marriage, in a genuine and transparent spirit. I have followed them closely to see how they personally applied these truths and Donna and I learned a lot from them, in our own marriage. Now in ‘The Marriage Knot” you can get the wisdom you need to build a marriage that lasts”

Ed Stetzer
Executive Director, Billy Graham Wheaton College

—–

“There is no doubt in my mind that this book will help many marriages. The reason is simple: it explains and illustrates the foundational issues that bring harmony and understanding to our marital relationships. Every marriage has room for growth and this book is destined to accelerate our learning curve”

Erwin W. Lutzer
Pastor at Moody Church in Chicago, Illinois; bestselling author